Опис
Печиво цукрове «Танго» з начинкою ванільною – являє собою два напівфабрикати печива цукрового, прошаровані жировою начинкою ванільною.
Склад: борошно пшеничне 1/с, цукор, олія пальмова рафінована (пальмова олія рафінована вибілена дезодорована, антиоксидант Е306), інвертний сироп (цукор, регулятор кислотності кислота лимонна харчова), розпушувачі (гідрокарбонат амонію, гідрокарбонат натрію, SAPP, метабісульфіт натрію), замінник какао-масла нелауриновий (жири та олії рафіновані вибілені дезодоровані: частково гідрогенізовані олія пальмова та її фракції, олія соняшникова), крохмаль кукурудзяний, молоко сухе знежирене, сироватка молочна суха, сіль кухонна, ароматизатори («Кустард», «Ванілін»), ароматизатор натуральний екстракт ванілі, емульгатор лецитин соєвий. Може містити сліди горіхів, арахісу, кунжуту та яєчних продуктів. Поживна (харчова) цінність 100 г (g) продукту: Енергетична цінність 100 г (g) продукту – 1890 кДж (kJ) /450 ккал (kcal); жири – 17,0 г (g), з них насичені – 7,9 г (g); вуглеводи – 68,0 г (g), з них цукри – 26,7 г (g); білки – 6,5 г (g); сіль – 0,8 г (g). Зберігати у сухому прохолодному місці за температури (18±5)°С та відносної вологості повітря, не більше ніж 75%.