Опис
Вафельний батончик «Хруст» – являє собою борошняний кондитерський виріб, який складається з трьох шарів вафельних листів, перешарованих жировою начинкою з какао, покритих кондитерською глазур’ю.
Склад: цукор, борошно пшеничне в/с, жир кондитерський (олія пальмова рафінована дезодорована, антиоксиданти (Е320, Е321)), замінник какао-масла лауриновий (рафінований відбілений дезодорований повністю гідрогенізований пальмоядровий стеарин), какао-порошок, молоко сухе знежирене, сироватка молочна суха, емульгатор лецитин соєвий, олія соняшникова рафінована, розпушувач – гідрокарбонат натрію, сіль кухонна, ферментний препарат «Протолад», ароматизатор. Може містити сліди горіхів, арахісу, кунжуту та яєчних продуктів.
Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту: Енергетична цінність 100 g (г) продукту – 2300 kJ (кДж) /550 kcal (ккал); жири – 32,0 g (г), з них насичені – 16,6 g (г); вуглеводи – 61,0 g (г), з них цукри – 43,2 g (г); білки – 4,5 g (г); сіль – 0,1 g (г).
Зберігати у сухому прохолодному місці за температури (18±5)°С та відносної вологості повітря, не більше ніж 75 %.