Опис
Вафельний батончик «Хруст» молочний – являє собою борошняний кондитерський виріб, який складається з трьох шарів вафельних листів, перешарованих жировою начинкою молочною, покритих кондитерською глазур’ю.
Склад: цукор, борошно пшеничне в/с, жир кондитерський (олія пальмова рафінована дезодорована, антиоксиданти (Е320, Е321)), замінник какао-масла лауриновий (рафінований відбілений дезодорований повністю гідрогенізований пальмоядровий стеарин), молоко сухе знежирене (3,1%), сироватка молочна суха, какао-порошок, крохмаль кукурудзяний, емульгатор лецитин соєвий, олія соняшникова рафінована, ароматизатори, розпушувач – гідрокарбонат натрію, сіль кухонна, ферментний препарат «Протолад». Може містити сліди горіхів, арахісу, кунжуту та яєчних продуктів. Поживна (харчова) цінність 100 g (г) продукту: Енергетична цінність 100 g (г) продукту – 2280 kJ (кДж) /550 kcal (ккал); жири – 32,0 g (г), з них насичені – 16,5 g (г); вуглеводи – 60,0 g (г), з них цукри – 41,7 g (г); білки – 4,5 g (г); сіль – 0,2 g (г). Зберігати у сухому прохолодному місці за температури (18±5)°С та відносної вологості повітря, не більше ніж 75 %.